Haftanın ortasına geldik ve bakalım turnuvalarda sporcularımız neler yapıyor.

 

MARSEL İLHAN ATP İzmir Cup Challenger turnuvasında dün 2.turda İrlandalı JAMES MCGEE karşısında 6-3 1-6 6-2 skorla çeyrek finale yükseldi. Bu turdaki rakibi İtalyan FLAVIO CIPOLLA. Maç yarın (Cuma) oynanacak.
ÇAĞLA BÜYÜKAKÇAY ve PEMRA ÖZGEN 2 haftalık İngiltere serisinin ilk ayağı 25,000 USD ödüllü SHREWSBURY turnuvasına devam ediyor. PEMRA ikinci turda Fransız FORETZ GACON karşısında 6-4 6-3 skorla çeyrek finale yükseldi.
PEMRA yarı final için 6 no.lu seribaşı Rus MARTA SIROTKINA ile karşılaşacak. Turnuvanın 2 no.lu seribaşı ÇAĞLA ikinci turda Hırvat ANA VRLJIC'i geçemedi. PEMRA-ÇAĞLA çiftler turnuvasında yarı finalde İngiliz çift RAE/SMITH ile final için korta çıkıyor. Maçlar bugün oynanacak.
BAŞAK ERAYDIN ve MELİS SEZER 25,000 USD ödüllü ITF Batum-Gürcistan turnuvasına veda ettiler. MELİS ilk turda, BAŞAK ikinci turda elendiler. MELİS ve BAŞAK gelecek hafta 25,000 USD ödüllü ITF Fergana-Özbekistan turnuvasında ana tabloda mücadele edecekler.
ITF JR TÜRKMENİSTAN turnuvasında sporcularımız BERFU CENGİZ, CEYLİN GÜNAY, EREM AKYURT ve ATA HERGÜNVARIM çeyrek finale yükseldiler. Çiftler turnuvasında yarı final maçları yapılacak. Erkeklerde ATA HERGÜNVARIM / MAMMET GULYYEV (TKM) ve SARP AĞABİGÜN / KASSIMBEK AKZHARNEKOV (KAZ) final için karşılaşırken kızlarda da BERFU CENGIZ / JAHANA BAYRAMOVA (TKM) ve CEYLİN GÜNAY / EREM AKYURT final vizesi almaya çalışacaklar. Sporcularımız gelecek haftayı da Aşkabat'ta geçirecekler.
ITF JR AZERBAYCAN turnuvasında CAN ÖZTÜZÜN çeyrek finale yükselirken KAAN TUNA, MERT ERSALMAN, MURAT GÜREL, TAN ACAR ve DILARA ROMY KUBAK ilk turda veda ettiler.
Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.
Mete Yaylalı
Türkiye Tenis Federasyonu
Click for English
Click for English
Haberlere Ait Arşivimize Ulaşmak İçin Tıklayın...