pemraalmAlmanya'nın Darmstadt şehrindeki 25000 Dolar'lık ITF turnuvasına katılan Pemra Özgen, iki numaralı seribaşını devirerek yükseldiği ikinci turda istediği performansı ortaya koyamadı ve elendi.

 

Bu sezonki on beşinci 25000 Dolar para ödüllü turnuvasını Almanya'nın Darmstadt kentinde oynayan Pemra Özgen, etkileyici bir ilk tur galibiyetine imza attığı turnuvada ikinci turun ötesine geçemedi.

 

Toprak zemin organizasyonunun iki numaralı seribaşı Fransız Iryna Bremond'u üç sette devirdikten sonra ev sahibi Anna Zaja ile kozlarını paylaşan Pemra, rakibine 6-2'lik çift set neticesinde boyun eğdi.

 

Klasmanın 278 numarasında bulunan 26 yaşındaki Pemra, iki hafta önce Fransa'nın Denain kentinde raket salladığı 25000 Dolar'lık turnuvada yarı final oynayarak 2012'deki en büyük başarısını elde etmişti.

 

İZMİR'DE ÇEYREK FİNAL GELMEDİ

Türkiye'de yıl boyunca sürecek olan ITF turnuvalarının 28. ayağı İzmir'deki GD Tenis Akademisi kortlarında gerçekleşirken, ana tabloda boy gösteren altı Türk tenisçiden hiçbiri son sekize kalamadı. İkinci turu gören Haluk Akkoyun, Fransız Thomas Giraudeau'ya, Tuna Altuna ise bir başka Fransız Mathis Di Maio'ya mağlup olmaktan kurtulamadı.

 

http://tenisdunyasi.net - 20 Temmuz 2012

Türkiye Tenis Federasyonu
Click for English
Click for English
Haberlere Ait Arşivimize Ulaşmak İçin Tıklayın...