tenisdunyasdergisiTenis gündemini belirleyen Tenis Dünyası’nın 42’inci sayısı bayilerdeki yerini aldı. Kapağında Wimbledon şampiyonu Roger Federer’in yer aldığı yeni sayı, ilginç konularıyla okurlarının ilgisini bekliyor.

Kariyerinin 17’inci Grand Slam zaferini kazandığı Wimbledon sonrası ATP’de zirveye çıkan Roger Federer’in şampiyonluğuyla birlikte çim kort slam’ine 10 sayfa ayıran dergide, turnuvadaki diğer hikayeler de ayrıntılandırılıyor. İpek Soylu’nun Wimbledon macerası, Serena Williams’ın şampiyonluk yolu, çiftler ve 18 yaş raporuyla birlikte Londra’daki unutulmaz turnuvanın her anı dergide yer alıyor.

Bu sayının özel röportaj koltuğunda Başak Eraydın oturuyor. Son iki ayda üç ITF tekler şampiyonluğu kucaklayan 18 yaşındaki Eraydın, yeniden yükselişe geçtiği bu sezonun sırrını Tenis Dünyası’na açıkladı.

Okurlarını, İsviçre Alpleri’ndeki asırlık tenis merkezi Gstaad’a geziye çıkaran dergide, ATP ve WTA oyuncularıyla tur yönetimi arasında artan gerginliğin izini süren ilginç bir de analiz yazısı yer alıyor. Ufuk açan bir başka yazı ise tenis terimlerine Türkçe karşılık önerileriyle ilgili...

Farklı bakış açılarına sahip yazılarıyla ünlü Amerikalı duayen Nick Bollettieri’nin yanında Necdet Kestelli, Beytullah Aldemir ve Haldun Ersen de bu sayıda köşelerinden okurlara sesleniyor.

ATP ve WTA raporu, Türkiye’de ITF turnuvalarından en sıcak analizler, profesyonel tur istatistikleri, senyör turnuvaları ve internette tenis gibi köşeleriyle dopdolu bir içeriğe sahip Tenis Dünyası, spor meraklılarına bu sayı da çok şey vaat ediyor.

 

 

Türkiye Tenis Federasyonu
Click for English
Click for English
Haberlere Ait Arşivimize Ulaşmak İçin Tıklayın...