fed.rgTurnuvaya iki numaralı seribaşı olarak katılan Roger Federer, ikinci turda elemelerden gelen Somdev Devvarman ile karşı karşıya geldi.

 

İlk turda yine elemelerden gelen Carreno-Busta’yı rahat geçen İsviçreli raket, bugün Hint rakibi karşısında da rahattı.

Karşılaşmanın ilk sekiz puanını hanesine yazdıran 17 kez Grand Slam şampiyonu bu seti 23 dakikada 6-2 ile hanesine yazdırdı. İkinci sette de arkasına bakmadan 6-1 ile seti kazanan Federer, son setin başında servis kırarak avantajı elde etti. Rakibinin oyuna girmesine engel olan İsviçreli, maçtan üç sette galip ayrıldı.

 

2009 şampiyonu üçüncü turda Julien Benneteau ile eşleşti.

 

Günün sonuçlanan diğer önemli maçında ilk turda zorlu bir beş setlik maçtan galip ayrılan Gael Monfils, Ernests Gulbis ile karşılaştı. İlk seti Letonyalı Gulbis 7-6 ile kazansa da, turnuvaya wildcard ile katılan Fransız tenisçi sonraki setleri 6-4/7-6/6-2’lik setlerle hanesine yazdırarak tur atladı.

 

14 numaralı seribaşı Milos Raonic, ev sahibi tenisçilerden Michael Llodra’yı 7-5/3-6/7-6/6-2 ile geçerek tur atlarken, sekiz numaralı seribaşı Janko Tipsarevic de bir diğer Fransız Nicolas Mahut’yu 6-2/7-6/6-1’lik setlerle saf dışı bıraktı.

 

eurosport.com

Türkiye Tenis Federasyonu
Click for English
Click for English
Haberlere Ait Arşivimize Ulaşmak İçin Tıklayın...