Önce geçen haftaya bakalım, nasılsa bu hafta kaçmıyor…
PEMRA ÖZGEN İsveç'te 25K USD ödüllü ITF YSTAD turnuvasında teklerde YARI FİNAL çiftlerde FİNAL oynadı.
CEM İLKEL İstanbul Göztepe Parkı kortlarında 10K USD ödüllü ITF LALE KUPASI turnuvasında teklerde ÇEYREK FİNAL oynadı.
Her iki sporcumuzu da kutluyorum.
Bu hafta İPEK SOYLU Wimbledon Jr öncesi son hazırlık turnuvası olan G1 serisi ROEHAMPTON ana tabloda. Pazar günü başlayan turnuvada ilk turu geçen İPEK bu turda Belaruslu SHYMANOVIC ile karşılaşacak. Sporcumuz 10 no.lu seribaşı.
ITF JR GA serisi WIMBLEDON JR eleme ve ana tablosu da bu hafta başlıyor. 27 Perşembe ve 28 Cuma günleri oynanacak elemelere CEM İLKEL katılıyor. 29 Cumartesi günü başlayacak ana tabloda elemeleri geçeceğine inandığımız CEM yanında İPEK SOYLU da yer alacak.
ITF Future turnuvaları Antalya'da deniz mevsiminin açılmasıyla diğer şehirlere transfer oldu. İstanbul'da geçen hafta Göztepe'den sonra Anadolu yakasında bu hafta TAÇSPOR ev sahibi. Elemeye katılan sporcularımızdan MERT ADANALI ana tabloya çıkarken SARP AĞABİGÜN son sette. Ana tabloda BARIŞ ERGÜDEN yanında wild card ile OĞULCAN DENİZ, MUHAMMET HAYLAZ ve BARKIN YALÇINKALE mücadele edecek.
ITF Kadınlar serisi bu hafta DALYAN KULÜP kortlarında ve 10K USD ödüllü. Elemeye katılan MUAZZEZ DEMİRCİ ve HAZAL ÜNLÜGENÇ ana tabloya çıktı. Elemeye toplam 10 sporcunun girdi ve sadece 2 maç yapıldı, biri de Muazzez Demirci ile Birdem Öz arasındaydı. Ana tabloda MÜGE TOPSEL, MELİS BAYRAKTAROĞLU ve CEMRE ANIL yanında wild card ile BURCU TARI, İREM TALYA KÖKEN, EGE TOMEY ve GİZEM MELİSA ATEŞ yer alıyor.
ITF JR G5 AMMAN turnuvasında ALP ŞENTAY ve YAĞMUR AKDEMİR ana tabloda.
AKDENİZ OYUNLARI tenis maçları başlıyor fakat sonraki yazının konusu.
Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum….
Mete Yaylalı
Türkiye Tenis Federasyonu
Click for English
Click for English
Haberlere Ait Arşivimize Ulaşmak İçin Tıklayın...