Sezonun üçüncü Grand Slam’i Wimbledon’da ikinci hafta başlıyor. Pazartesi günü kadınlar ve erkeklerde ana tablonun hem üst hem de alt tarafında maçlar oynanacak. Bu da demek oluyor ki yoluna devam eden toplam 32 tenisçi de korta çıkacak.

 

Merkez kortun açılışında son şampiyon Serena Williams, Sabine Lisicki ile çeyrek finale çıkma mücadelesi verecek. 2011 yılında bu turnuvada yarı final oynayan Alman Lisicki, güçlü rakibini alt ederek sürpriz yapmanın, Serena ise galibiyet serisini daha da uzatmanın peşinde olacak.

 

Günün ikinci maçında Britanyalıların gözdesi Andy Murray’nin rakibi 20 numaralı seribaşı Mikhail Youzhny olacak. Bu maçı takiben erkeklerde dünya 1 numarası Novak Djokovic ile Tommy Haas çok şeyler vaat eden bir maçla bizlerin karşısında olacak. 2009 Wimbledon’da gülen Haas olmuştu.

 

1 nolu kortun açılış maçında ise Laura Robson ile Kaia Kanepi kozlarını paylaşacak. Bu maçı takiben Andreas Seppi ile Juan Martin del Potro karşı karşıya geliyor. Kortun kapanışını ise Bernard Tomic ile Tomas Berdych arasındaki mücadele yapacak.

Milli tenisçi İpek Soylu ise gençler turnuvası ilk tur maçında Avustralyalı Lizette Cabrera ile karşı karşıya gelecek. Mücadele 9 nolu kortun ikinci maçı olacak

 

Tüm program burada!

 

tr.eurosport.com

Türkiye Tenis Federasyonu
Click for English
Click for English
Haberlere Ait Arşivimize Ulaşmak İçin Tıklayın...