tebozel - logoTEB Özel’in desteği ve Lefkoşa Şehir Kulübü’nün ev sahipliğinde “TEB Özel Lefkoşa Açık Tenis Turnuvası” 17 Kasım – 1 Aralık tarihlerinde KKTC’li tenis severler ile buluşacak.

 

TEB Özel Lefkoşa Açık, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde son zamanlarda yapılacak en geniş kapsamlı tenis turnuvası olarak sporseverlerin dikkatini tenise çekecek.

 

Turnuva öncesinde, TEB Özel Bankacılık Grup Direktörü Banu Taşkın yaptığı açıklamada “Türk Ekonomi Bankası (TEB) son yıllarda Türkiye’de tenisi yaygınlaştırmak adına birçok önemli faaliyete imza attıyor. Tenisi sadece televizyon aracılığıyla izleyebilen bir spor dalı olmaktan çıkarma hedefimiz doğrultusunda 2011 yılında Maria Sharapova’dan Serena Williams’a kadar dünyanın en güçlü kadın raketlerin şampiyonluk mücadelesi verdiği TEB BNP Paribas WTA Championships’in isim sponsoru olduk. TEB BNP Paribas WTA Championships’ten sonra Türkiye Tenis Federasyonu ile işbirliğimizi yeni bir platforma taşıdık ve Türkiye Tenis Federasyonu’nun ana sponsoru olduk. Şimdi TEB Özel olarak tenisteki bu deneyimimizi KKTC’ye taşıyoruz. TEB Özel Bankacılık olarak gerçekleştireceğimiz bu büyük turnuvanın KKTC’de tenis sporunun yaygınlaşmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

 

Tek Erkekler, Tek Kadınlar, Çift Erkekler, Çift Kadınlar, Karışık Çiftler, +40 Veteran Çift Erkeklerin yanı sıra 8, 9,10 yaş tenisçilerinde oynama fırsatı bulacakları, toplam 7 kategoride 100’ü aşkın sporcunun katılımının beklendiği TEB Özel Lefkoşa Açık Tenis Turnuvası’nda karşılaşmalar her akşam saat 17.00’de başlayacak. 1 Aralık günü final maçları ardından verilecek kokteyl ile turnuva sona erecek.

 

Toplam 21,600 TL para ödülü TEB Özel Lefkoşa Açık tenis turnuvasında, sporculara çeşitli hediyeler verilecek. Turnuvanın en büyük para ödülleri Tek Erkekler ve Tek Kadınlar kategorilerinde verilecek. Bu iki kategorinin birincileri 3000 TL; ikincileri ise 1500 TL para ödülü alacak. 8-9-10 yaş kategorilerinde ilk 8'e kalan sporculara kupa, madalya ve hediyeler verilecek.

 

Detaylı Bilgi

Bahar Dikmen  : Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir +90 212 329 26 00, 0533 371 95 50

 

19 Kasım 2012

 

 

 

 

Türkiye Tenis Federasyonu
Click for English
Click for English
Haberlere Ait Arşivimize Ulaşmak İçin Tıklayın...