Herkese merhabalar,
18 Kasım pazar günü Çağla Büyükakçay , Can Üner , Şevket Furkan Erbay , Erdoğan Arıkan ve Cüneyt Kıran'ın katılımıyla Pamukkale Tenis Kulübünde güzel bir panel gerçekleştirildi.
Spor Medyası içindeki panelistlerin bizzat kendilerine bol iğne ve çuvaldız batırdığı panel ilgiyle takip edildi.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi , Osman Mutlu Hoca'mla beraber yaklaşık 40 kişilik bir öğrenci grubu ile , Pamukkale Üniversitesi yaklaşık 30-40 kişilik bir öğrenci grubu ile panele katıldılar.
Bunların dışında Pamukkale Tenis Kulübü üyeleri , sporcuları ve sporcu velileri ile beraber yaklaşık 200-250 kişilik ilgili bir dinleyici grubu vardı.

Öğrencilerin ve sporcuların özellikle Çağla Büyükakçay ve Can Üner'e yoğun ilgisi ve hep beraber kaynaşmaları görülmeye değerdi.
Bu tarz organizasyonların özellikle Anadolu'daki tenis kulüplerini , kulüp yönetimlerini , sporcuları , öğrencileri , velileri ne kadar motive ettiğini hep beraber görmüş bulunduk.
Bu noktada Federasyon'un bu tarz projelerle de ilgilenmesi ve Anadolu'da hayata geçirmesi Türk tenisi için itici bir güç olacaktır!
Şahsım adına bu paneli düzenleyen Pamukkale Tenis Kulübü yönetim kuruluna , pazar günlerini bizlerle paylaşan Çağla Büyükakçay , Can Üner, Şevket Furkan Erbay , Erdoğan Arıkan , Cüneyt Kıran'a , bu organizasyonun sponsorları Lezita , Forum Çamlık, Denizli Audi Batı, Hotel North Point Denizli, Akademi Göz Hastanesi ve Altınbaş Holding'e ve Pamukkale Tenis Kulübü Müdürü Hüseyin Güneş'e bir tenissever olarak bu platformda teşekkür etmek istiyorum.
Herkese bol tenisli günler
Korcan Erkam
Türkiye Tenis Federasyonu
Click for English
Click for English
Haberlere Ait Arşivimize Ulaşmak İçin Tıklayın...