digiturk_wta_doha1SPORTS TV'den tenisseverlere müjde


WTA maçlarının Türkiye’deki resmi yayıncısı SPORTSTV, bir ilke imza atıp, Türkiye’nin ilk çok yönlü tenis programını ekranlara getiriyor.CENTER COURT adlı programda, dünya tenisinde gelişen olaylar ve turnuva haberlerinin yanı sıra, Türk tenisinden haberler yer alacak.  Perşembe günleri saat 22.00’de canlı olarak yayınlanacak programda, her hafta ayrı konuk veya konuklarla birlikte gündemdeki konuların değerlendirilmesi yapılacak. WTA ağırlıklı programda ayrıca, ‘HAFTANIN MAÇI’, ‘HAFTANIN PORTRESİ’, ‘HAFTANIN SAYISI’ gibi özel köşelerin yanı sıra, izleyenlerin de dahil olabileceği interaktif köşeler bulunacak.

Ulaş Çan’ın hazırlayıp sunacağı CENTER COURT’un ilk konuğu TÜRKİYE Tenis Federasyonu Başkanı Sayın Osman Tural ve Avrupa finallerine katılmaya hak kazanan 12 Yaş Kız Milli Takımı sporcuları.

30 Ocak 2013
------------------------------------------------------------------------
Türk tenisi adına bugün önemli bir program başlıyor : CENTER COURT. Bugün ilki yayınlanacak program her perşembe saat 22 'de SPORTS TV kanalında olacak. Televizyonlarımızın tek tenis programı olan CENTER COURT canlı yayınlanan bir stüdyo yapımı. Tenis kamuoyunun kendini ifade edebileceği, haberlerin ve gündemin paylaşılacağı bir platform olacağına inanıyorum. Umarım uzun ömürlü ve izleyicisi bol olur.
 
Bugün saat 22:00 de ilk yayın yapılacak. Şimdiden Türk tenisine hayırlı olsun.
 
Başarılar diliyorum…
 
Mete Yaylalı - 31 Ocak 2013
------------------------------------------------------------------------
SPORTSTV ekranlarından canlı yayınlanan WTA DOHA 2.tur maçları başladı. Bugün saat 14:30 da turnuvanın 4 no.lu seribaşı Polonyalı AGNIESZKA RADWANSKA ile elemelerden gelen Avustralyalı ANASTASIA RODIONOVA maçını canlı izleyebilirsiniz.
 
ANASTASIA RODIONOVA adından da anlaşılacağı gibi bir Rus sporcu. 1982 Rusya doğumlu ve 2005 yılında Avustralya'ya yerleşmişler. 2010 yılında en iyi derecesi WTA 62 olmuş, şu anda 131 no. Çok iyi bir çift oyuncusu ve halen çiftlerde dünya 22. Sırada bulunuyor.
 
AGNIESZKA RADWANSKA malum zaten. 1989 doğumlu Polonya'lı sporcu halen dünya 4 no. Fed Cup maçları sırasında Türk tenis kamuoyu adından sıkça bahsetti, ÇAĞLA ile olan maçından dolayı. Ayrıca Türk tenisseverler kendisini WTA ISTANBUL CUP turnuvalarından da tanır. 2006, 2007 ve 2008 ISTANBUL CUP turnuvalarına katıldı. 2007 'de kızkardeşi URSULA ile çiftler, 2008 yılında da tekler şampiyonudur. Türkiye'ye ilk gelişi de 2005 yılında TED Cumhuriyet Kızları turnuvasıdır. O zamanlar 16 yaşındaki sporcu elemeden çıkıp çeyrek finalde Ukraynalı MARIYA KORYTTSEVA'ya mağlup olmuştu. Aynı turnuvanın çiftler kategorisinde de kız kardeşi URSULA ile 2. olurken yol üstünde çeyrek finalde PEMRA ÖZGEN-İPEK ŞENOĞLU 'nu mağlup etmişlerdi.
 
Bu bilgilerden sonra maçı anlatacak arkadaşa birşey kaldı mı bilmiyorum ama her iki sporcu hakkında bilgi çok fazla.
 
İyi seyirler…
 
Mete Yaylalı - 13 Şubat 2013
------------------------------------------------------------------------
Bugün SPORTSTV ekranları tenisle dolu. Rotterdam'da düzenlenen ATP 500 serisinden 1,267,875 Euro ödüllü ABN AMRO turnuvası ikinci tur maçları başlıyor ve 1 no.lu seribaşı ROGER FEDERER.
 
Saat 12.00 de başlayacak maçlar peş peşe canlı yayınlanacak.
 
Bugün ayrıca CENTER COURT günü…
 
Saat 22.00 de CENTER COURT Türk ve dünya tenisinden haberler, Fed Cup maçlarımız ve tabii ki konuk Fed Cup Kaptanımız ALİ GÖREÇ.
 
SPORTSTV bugün TENİSTV…
 
Mete Yaylalı - 14 Şubat 2013
Türkiye Tenis Federasyonu
Click for English
Click for English
Haberlere Ait Arşivimize Ulaşmak İçin Tıklayın...