Kulüp, sporcu, antrenör ve hakemlerimizi ilgilendiren 2013 uygulamalarına ait bazı kararlar aşağıdadır.

 

Saygılarımızla

Türkiye Tenis Federasyonu

 

  • · Performans Turnuvası katılım bedelinin 40 TL olmasına,
  • · 2013 yılı Federasyon transfer katkı payının, Kulüpten – Kulübe geçişte 250 TL, Ferdi den – Kulübe geçişte 250 TL, Kulüpten – Ferdi ye geçişte ücretsiz olmasına,
  • · Performans ve Senyör Sporcuları için Lisans veya Vize Bedelinin yıllık 50 TL olmasına ( 16 Yaş ve altı sporcular ücret ödemeyecektir. )
  • · Antrenör Lisans tescil ücretinin tüm kademeler için 50 TL olmasına,
  • · Hakem Lisans Tescil Ücretinin tüm kademeler için 50 TL olmasına,
  • · 2013 Yılı Kulüp Kayıt Ve Tescil ücretinin şirketler için 2000 TL, Performans Ligine katılan şirketler için 1000 TL, Spor Kulübü Dernekleri için 750 TL, Performans Liglerine katılan Spor Kulübü Dernekleri için 400 TL olmasına, Senyör Turnuvalarında; Klasman ve Teşvik Turnuvalarından 1000 TL, Özel Seri Senyör Turnuvalarından 250 TL turnuva katkı payı alınmasına karar verilmiştir.

 

Önemli not: Yeni Tescil veya Kulüp Vize işlemleri için ( Vize İşlemlerini 22 Ocak 2013 Salı günü Saat: 16:00' a kadar tarihine kadar yaptırmayan Kulüplerin sporcuları Turnuva müracaatında bulunamaz ) Kulüplerimiz aşağıdaki evrakları eksiksiz olarak TTF İstanbul ofisine göndermeleri gerekmektedir.

 

6.2. KULÜPLER ve DİĞER KURULUŞLAR

Tenis faaliyetinde bulunan tüm kulüplerin, tenis tesisi bulunan dernek, kişi ve kuruluşların tescil yaptırmaları zorunludur. Tenis dalında faaliyet gösterecek olan veya başka bir spor dalı adına tescilli olup tenis faaliyetinde bulunacak olan tüm şirket, otel, tatil köyü ve kulüpler için aşağıdaki belgeler aranır.

a) Spor Kulübü Dernekleri için; Genclik ve Spor İl Müdürlüğünden alınmış faaliyet belgesi, derneği temsile yetkili kişilerin yetki belgesi ve imza sirküleri, çalıştırdıkları en az 2. Kademe Antrenörlük Belgesine sahip antrenörün SGK’den alınmış son aya ait hizmet belgesi,

b) Şirketler ve diğer kuruluşlar için; şirketi temsile yetkili kişilerin imza sirküleri, Şirket kuruluş gazetesi, vergi levhası fotokopisi, çalıştırdıkları en az 2. Kademe Antrenörlük Belgesine sahip antrenörün SGK’den alınmış son aya ait hizmet belgesi,

c) Kulüp veya tesis bilgi formu ( Kulüp Tescil Formu için lütfen tıklayınız )

d) Kulüp Tescil bedelinin Federasyona yatırıldığına dair makbuz. Kulüp tescil bedelleri her yıl için, Federasyon yönetim kurulu tarafından faaliyet dönemi başında belirlenecektir.

 

TTF Hesap Bilgileri

Banka Adı: Vakıfbank

Şube Adı: Anafartalar

Hesap No: TR61-0001-5001-5800-7296-3638-70

Türkiye Tenis Federasyonu
Click for English
Click for English
Haberlere Ait Arşivimize Ulaşmak İçin Tıklayın...