DAVIS CUP FİNALİ D-SMART’TA

Erkeklerde ülkeler bazındaki en büyük turnuvada şampiyon, D-Smart’ta belli oluyor. Geniş spor kanalı yelpazesi ile çeşitli spor organizasyonlarını ekrana getiren D-Smart, sporseverlerle 15-16-17 Kasım tarihlerinde oynanacak Davis Cup final maçını, tenis tutkunları ile buluşturacak.

Türkiye’nin en zengin içerikli dijital platformlarından D-Smart, erkeklerde ülkeler bazında dünyanın en önemli tenis organizasyonu Davis Cup final coşkusunu ekrana getirecek.

Dünya Grubu finalinde, Sırbistan ile Çek Cumhuriyeti kozlarını paylaşacak. Dünya klasmanında 2 numarada bulunan Novak Djokovic önderliğinde, Tipsarevic, Bozoljac ve Zimonjic’li kadrosuyla ev sahibi Sırbistan, Thomas Berdych, Radek Stepanek, Lukas Rosol ve Jan Hajek’li Çek Cumhuriyeti’ni Belgrad Arena’da konuk edecek.

5 maç üzerinden oynanacak 3 günlük organizasyonda 3 maç kazanan ülke şampiyon olacak. 2010’da tarihinin tek şampiyonluğunu yaşayan Sırbistan, seyirci desteğiyle aynı başarıyı tekrarlamak isterken, son şampiyon Çek Cumhuriyeti ünvanını koruma hedefinde.

Üç günlük tenis keyfinizde heyecan iki tek maçıyla 15 Kasım Cuma günü, saat 17.00’da başlayacak. Cuma maçları, D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’den ekrana gelirken, Cumartesi çiftler maçı 19.30’da D-Smart 78. Kanal Smart Spor 2 ve Smart Spor 2 HD’den izleyicilerle buluşacak. Organizasyonda son güne kalınması durumunda şampiyonun belli olacağı tekler maçları, Pazar günü, saat 15.00’dan itibaren D-Smart 78. Kanal Smart Spor 2 ve Smart Spor 2 HD’den ekrana gelecek.

 

 

Maçlar                                                     Tarih                      Saat                   Kanal

Sırbistan – Çek Cumhuriyeti 15 Kasım              17.00        Smart Spor & Smart Spor HD-Canlı
Sırbistan – Çek Cumhuriyeti 16 Kasım              19.30        Smart Spor 2 & Smart Spor 2 HD-Bant
Sırbistan – Çek Cumhuriyeti 17 Kasım              15.00        Smart Spor 2 & Smart Spor 2 HD-Canlı

Türkiye Tenis Federasyonu
Click for English
Click for English
Haberlere Ait Arşivimize Ulaşmak İçin Tıklayın...