Yeniden başlarken...

"Bu ortamda yeniden tenise başlarken" gibi bir giriş olacak benimki. Yıllardır kortlardan uzak kalmışken yeniden alevlenen bir kor alev de denebilir belki. Çok yeni tenis camiasına geri dönüş yapmaya çalışmıştım belki beni tanıyanlar takip etmiştir: Federasyon seçimlerinde Sayın Hasan Akçakayalıoğlu’nun ekibindeydim. İşte yavaş yavaş tekrar tenise dönmek güzel olacak herhalde.

Tenisten yıllardır kopmamın en büyük sebebi ise kendime kariyer olarak belirlediğim akademik çalışmalarımdır. Önce master, ardından doktora derken bir baktım tenisi bırakalı nerdeyse sekiz yıl olacak. Çalışmalarıma ise spordan uzak değil aksine tam içine odaklanarak devam ediyorum, spor pazarlaması alanında çok az akademisyen çalışmakta. Ben de dünyada eskimeye yüz tutan ancak Türkiye’de yeni alevlenen bu alandaki ilklerden olmak istedim ve bu alanda da çalışmaktan çok büyük zevk alıyorum. Araştırmalarımın içerisinde tenis de çok yakın bir zamanda yer bulacak. Burada da sizinle bu araştırmaları paylaşmaya çalışacağım. Ayrıca da bağlı bulunduğum üniversitemde de spor yönetimi alanında çalışmalarımız bulunuyor ve bu gelişmelerde de yer almaya çalışıyorum. Türkiye’de ilk defa MBA altında Spor Yönetimi programımızı hazırladım ve koordinatörlüğünü yapmaktayım ve ayrıca da FIFA/CIES ile ortak yaptığımız sertifika programında da spor pazarlaması dersini veriyorum. Ayrıca da bağlı bulunduğum fakültem İktisadi ve İdari Bilimlerde de derslere giriyorum. Bunları sizinle paylaşmamın sebebi ise şu anda nelerle yoğun olduğumu anlamanızı istememden dolayıdır. Birçok kişi belki düşünüyordur “Gülberk şu anda neler yapıyor?” Ayrıca da yeni bir anneyim, oğlumla boğuşuyorum. Anlayacağınız yoğunum. Ama kalbimde ve aklımda her zaman tenis için özel yer duruyor ve durmaya da devam edecek. Bugün olmazsa yarın tenis için mutlaka bir şeyler yapmaya hazırım. Bunu her yerde her ortamda dile getirmekten bıkmadım ve bıkmayacağım, tenisin gelişmesi ve büyümesi için elimden geldiğince ve gücüm yettiğince amade olacağım.

Peki, burada İnternet Gazetesi Tenisklinik’te neler yazacağım? Ben de bilmiyorum. Gün geçtikçe elbet güncel konular olacak, elbet sizlerin ilgisini çekecek konular bulacağım.

Sizlerle beraber olmak çok güzel…

Tenissiz kalmayın...

Gülberk Gültekin Salman
Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir
Türkiye Tenis Federasyonu
Click for English
Click for English
  • Yağmuru Trabzon'un
    Kapkara bir denizin yükselen dalgalarının değeri ancak Trabzon’da yaşanınca anlaşılır. Boşuna Karadeniz dememişler ona. Heybetini hele bir de fırtınalı bir günde görün siz, yanına yaklaşamazsınız....
    Devamı İçin..
  • Yeniden başlarken...
    Yeniden başlarken...

    "Bu ortamda yeniden tenise başlarken" gibi bir giriş olacak benimki. Yıllardır kortlardan uzak kalmışken yeniden alevlenen bir kor alev de denebilir belki. Çok yeni...
    Devamı İçin..
Haberlere Ait Arşivimize Ulaşmak İçin Tıklayın...