Tenis'te İlk'ler

Sevgili tenisseverler.. Her zaman birinci öncelikli sağlamaya çalıştığımız bir konu var. Buda her kişi ve kuruluşun kendi işi ve faaliyet dalında elinden geldiğince karşılıksız hizmette bulunmak ve gelişim sağlamak boynunun borcudur. Biz tenis klinik olarak Türk Tenisinde bir çok konuda ilklere imza atarak meslektaş ve sporcularımızın daha rahat önlerini görebilme açılarına katkıda bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz.. Tüm camiamıza sevgi ve saygılarımla

tenis klinik adına Ali AYAZ..

 

Türkiye’nin ilk Rally Tenis antrenmanları, Stereo Tenis 1990 yılından itibaren klasik tenis stillerinin neredeyse tam zıttı prensiplerle kişiye özgü biyomekanik stilleri geliştirilerek uygulanmıştır. Bu sistem robotik hareketleri içermediği gibi kendi tenis mantığınızı kurmayı ve ilerletme tekniklerini de beraberinde getirmektedir. İspanyol Tenis Akademilerinin geliştirdiği sistem tennis clinic’in kurulmasının en büyük gücünü oluşturmuştur. Rally tenisi özel ve takım çalışmaları yine çalışmalarımızı temelini oluşturarak devam etmektedir.

 

Türkiye’nin ilk özel yaz ve kış tenis okulları, Ankara Atlıspor Kulübü’nde 1993 yılında özel çalışmalarla kış aylarında da yeni yeteneklerin ortaya çıkmasına yardımcı olmuştur. Bu okullar Ankara’da artık gelenekselleşmişlerdir.

Türkiye’nin ilk ve tek tenis ofisi, 1996 yılında kulüp ve üniversitelerin haricinde halkımızın zengin ve pahalı bulduğu bu sporu çok daha uygun koşullarda ve en iyi şekilde yapmasını sağlıyoruz. Sürekli bizi büyüten öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Ofisimiz ilk olmakla birlikte tenis antrenörlerinin daha iyi şartlarda sigortalı ve değerlerini alarak çalışmalarını sağladığı gibi T.C. Maliye Bakanlığının vergi mükellefi olarak kendi üzerine düşen görevi en ciddi şekilde yapmaya çalışmaktadır.

Türkiyenin ilk ve tek "tr" web sitesi www.tenisklinik.com.tr, Tüm Türkiye ve Türk Cumhuriyetleri'ndeki tenis severlere tamamen ücretsiz tenis ile ilgili her konuda hizmet etmektedir. 1996 yılından bugüne tüm yatırımlarını tenise yönlendiren ofisimiz bundan büyük gurur duymaktadır.

Türkiye’nin ilk ve tek özel kapalı kortunu, tennis clinic, 2001 yılında Ümitköy’de birkaç yıl öncesine kadar büyük kulüplerin dahi zor yaptırdığı, ışıklandırmalı ve ısıtmalı olarak tenis severlerin hizmetine Dynamic Sports Center içinde sunmuştur.

Baş antrenörümüz Ali Ayaz hiçbir federe kulüpte çalışmadığı bir dönemde 1994–1996 yıllarında Milli Takım antrenörlüğü görevini üstlenmiş aynı zamanda Türkiye’nin gelişmekte olan illerinde tenis geliştirme seminerleri vererek beden eğitimi öğretmenlerinin gelişimine katkıda bulunmuştur. Federasyon Başkanları, Rahmetli Güneşi Olcay ve Sayın Şadi Toker'e bize güvenlerinden dolayı teşekkür ederiz. Milli Takıma antrenör ve oyuncu yetiştirmek için hazırlıklarımıza devam ediyoruz...

Türk tenisine ve tenise hizmet etmek bizim için zevk ve amaçtır. tennis clinic olarak tüm ömrümüzü tenise vermeye devam edecek ve daha nice ilklere imza atmaya devam edeceğiz! En büyük destek siz tenis severler olacaksınız. Herkese sağlıklı ve tenis dolu günler dileriz...

Türkiye Tenis Federasyonu
Click for English
Click for English
Haberlere Ait Arşivimize Ulaşmak İçin Tıklayın...